Веникс – производител на дрехи и тениски с шевици, ризи с български, бродирани шевици, дамски рокли с шевица, български носии, производител на моряшки тениски, моряшки потници, моряшки рокли..

Бургас
Previous
Next
Емблематичен морски магазин в Бургас от зимата на 2010-та година, съхраняващ полъха на морето и българските традиции. Локацията на обекта е срещу познатото кръгло заведение за бургазлии - "Ротонда" на главната улица "Алеко Богориди", която води към морската градина и моста на града.

Адрес: гр. Бургас ул. Алеко Богориди 31

Работно време: 

октомври – март:   10:00 – 19:00 
април – септември: 9:00 – 20:00 
/без почивен ден/
Поморие
Previous
Next
Фирмен етно & морски магазин от 2009-та година насам в старата част на морския град. Ще откриете целия ни асортимент от моряшки облекла и аксесоари, както и дрехи с български шевици в магазина ни в Поморие (сградата на Червения блок).

Адрес: гр. Поморие ул. Борис I 88

Работно време:
 
октомври – април: 10:00 – 18:00 /неделя – почивен ден/ 
май – септември: 10:00 – 22:00 /без почивен ден/
Банско
Previous
Next
Фирмен магазин на Веникс от 2012-та година в красивия зимен курорт Банско. Витрината и в първата част от магазина е разположена колекцията ни от дрехи с български бродирани шевици. Заповядайте на място, за да разберете значението на шевиците "Канатица", "Елбетица", "Самоковски петли", "Дървото на живота" и още..

Адрес: гр. Банско, ул. Пирин 68 (главна улица в града, с начало ски пистата и водеща до църквата в долната част на курорта).

Работно време:
 
вторник:             14:00 до 19:00
сряда - събота: 10:00 до 19:00
неделя: 10:00 до 17:00
понеделник: почивен ден
Несебър
Два фирмени един до друг етно & морски магазини от 2002-ра година насам в новата част на града. Изберете на детето си морски комлект с капитанска шапка или създайте визия на пират от специализирания изцяло морски магазин на Веникс. В съседство ще се пренесете в битова обстановка, ще можете да изберете своята модерна дреха с бродирана шевица или носия.

Адрес: гр. Несебър, ул. Отец Паисий 50 - главната пешеходна улица на града

Работно време: сезонен обект 
без почивен ден 
Созопол
Първият фирмен обект на Веникс по българското Черноморие - от лятото на 2001-ва година. Емблематичен - морският магазин на "Веселата уличка" на прекрасния Созопол. Освен моряшки тениски, капитански шапки и дрехи на райета, ще откриете и фолклорната ни колекция от дрехи и аксесоари с бродирани български шевици.

Адрес: гр. Созопол, ул Ропотамо 3 - главната пешеходна улица на града

Работно време: сезонен обект 
без почивен ден 
Ценови стандарт

Цените на артикулите ни са еднакви, независимо от кой наш фирмен магазин на Веникс ще пазарувате.

Мил, приветлив колектив

Ще бъдете посрещнати с усмивка във всеки наш обект в страната.

Доказано качество

Българско производство с естествени материи. Години опит в шивашката индустрия.

Заявете получаване в наш обект

Предлагаме възможност да заплатите онлайн, докато продуктът е наличен, а да получите артикула в някой от нашите магазини с предстояща дата по ваш избор.